Verkoopstyling

 

VERKOOP UW HUIS SNEL TEGEN DE HOOGST MOGELIJKE PRIJS MET BEHULP VAN EEN VERKOOPSTYLIST !

Wanneer u besluit uw woning te gaan verkopen is het zeer raadzaam om alles eens goed op een rijtje te zetten. Ga niet ondoordacht te werk! Het is van uiterst belang dat u de woning zeer aantrekkelijk gaat aanbieden bij uw potentiële kopers.
Hier kunt u een ervaren verkoop stylist voor inhuren, die er voor zorgt, dat de te verkopen woning aan alle eisen voldoet, om de woning zo snel mogelijk te verkopen, tegen de hoogst mogelijke prijs.
Bij Estilo Fabulosa kunt u terecht voor een uitstekende verkoopstyling uitgevoerd door een ervaren verkoop stylist.
De voordelen om een verkoopstyling te laten uitvoeren zijn :
-Een goede verkoopstyling levert nu eenmaal meer kijkers op, waardoor er meer belangstelling voor de woning gecreëerd wordt.
Bij veel belangstelling voor een woning  wordt het vastgoed meer waard. Hoe eerder de woning verkocht kan worden, hoe sterker u staat in de onderhandelingen. De geïnteresseerde kopers gaan tegen elkaar opbieden en u krijgt een hogere prijs voor de woning.
-De woning wordt zo gestyled met de meubels en de persoonlijke bezittingen van de huidige bewoners, dat de woning duidelijk zichtbaar is en niet onder gesneeuwd raakt door de persoonlijke spullen van de bewoners. Wij adviseren de juiste inrichting die past bij de stijl van de woning. De meubels moeten een gezellige sfeer neerzetten om het te verkopen huis aantrekkelijk te maken voor de kopers.
Bij een verkoopstyling advies van een huis hoort ook de tuin, schuur en garage die er goed verzorgt uit moet zien tijdens de verkoop.
-Een goed onderhouden woning die opgeruimd en goed gestyled is levert prachtige foto’s op voor de verkoop in de media. De meeste mensen zijn visueel ingesteld en worden snel geprikkeld door mooie foto’s. Ga niet te werk met groothoeklens foto’s die een vertekend beeld geven van de grootte van de woning, dat brengt teleurstelling ter weeg bij de bezichtiging.
Door het huis goed te stylen met behulp van de verkoop stylist komt het huis erop zijn voordeligst uit te zien, ook voor op de foto’s.
Bij een verkoopstyling advies lopen we samen het hele huis door met de daarbij behorende grond,tuin, garage, schuur of balkon/terras.
Er wordt een rapport opgemaakt wat er gedaan moet worden om de woning verkoop klaar te maken. Na aanleiding van het rapport gaan we samen in overleg bespreken hoe en wanneer de verbeteringen aan de woning gaan plaats vinden en wat die gaan kosten.
Een verkoopstyling advies kost 95,00 Euro (dit is exclusief BTW).
De tijdsduur van een verkoopadvies is afhankelijk van de grootte van de woning en de bijbehorende grond.
Mocht u graag gebruik willen maken van een interieur stylist, voor de nieuwe woning die u zelf gaat betrekken dan, kunnen wij u daar ook bij helpen. Vaak neemt een verhuizing na de verkoop van de‘oude woning heel’veel tijd in beslag en is er weinig gelegenheid om de woning zelf gezellig en mooi in te richten.
Maak daarom een afspraak met onze ervaren interieur stylist die voor u alle zorgen uit handen neemt en de nieuwe woning er weer fantastisch uit laat zien.
Kijk voor meer informatie bij onze webpagina INTERIEUR STYLING

Klik hier voor het maken van een verkoopstyling afspraak Ja ik wil een afspraak maken

 

HOME STAGING

Estilo Fabilosa knows exactly how to design the house;
to sell or rent it quickly on the market.
All top design interior trics can transform your interior,
with thoughtful details that will improve your home,
to make it appealing for your home buyer or tenant.

Make your house look like a Million Bucks !

Estilo Fabulosa shows you how to do this, we style your home perfectly to sell it quickly for the highest price !

You can make an appointment for a Home Staging  by phone or fill in the contact form.

Please leave your name, phone number and e-mail address in the open fields of the contact form.
We will contact you within 24 hours.

Click on the button to shedule an appointment Make an Appointment

6 + 12 =